top of page

Kollageenivalmisteet: tarua vai totta?

AIVA The Skin Capsule on markkinoiden parhaita kollageeniin muodostumiseen vaikuttavista antioksidanttivalmisteista. Saat sen nyt harvinaiseen etuhintaan. Lue myös lisää, millä meille markkinoitavilla aineilla on aito, puolueettomasti tutkittu ja riittävälti todennettu teho kollageenin muodostumiseen sekä miten korvata ei-toimiva edullisemmin vaikkapa ruoalla.


KOLLAGEENIN HYÖDYNTÄMINEN IHONHOITOON ULKOISESTI JA SISÄISESTI ON VAIKEAA


Kollageeni on kiinnostava aihe, muun muassa ihomme kimmoisuudelle olennainen tekijä, joten eipä ihme, että kaikki yrittävät saada osasensa sen nimissä tehtävästä myynnistä. Kollageenivalmisteita vilisee markkinalla. Mutta onko niillä jo riittävää, aitoa puolueetonta tehoa? Valitettavasti ei. Kollageenilla ei ole vielä virallisia tuotelupauksia esim. terveysväittämiä Euroopassa tai Yhdysvalloissa. Tuotteiden myynti pohjautuu pitkälle valmistajien itse keksimään markkinointiin omista ns. puolueellisista tutkimuksista. Kannattaa pohtia, onko valmistajan itse tekemä tutkimus myydäkseen enemmän tuotteita aitoa tiedettä vai markkinointia.


Kollageenin hyödyntämiseen esim. ihonhoitotuotteissa ihon kautta imeytettynä ei siinäkään ole toistaiseksi saatu juurikaan riittävää näyttöä. Säikeet ovat liian isoja imeytymään, lyhyemmät ketjut eivät tunnun sen koommin onnistuvan ihon kautta. Vaikkapa EU:n kosmetiikkadirektiivi ei hyväksy ihonhoiton markkinoimiseen muuta kuin puolueetonta - siis tehoaineen valmistajien itse tekemä tutkimus ei ole riittävä näyttö toimivuudesta.


Sisäisesti käytettävät kollageenivalmisteet (esim. hydrolysoitu kollageeni ja kollageenipeptidit) ovat trendanneet kauan ja niitä myydään, noh kuin saippuaa, ensi vuonna 2025 ennustetusti 2,88 mrd USD verran. 


Vaikka esim. EU:ssa ja Yhdysvalloissa ei kollageenivalmisteille ole vielä mitään ns. virallista luvata. Siis tuotteita, jotka eivät puolueettoman tutkimuksen mukaan tee oikein mitään ostetaan? Kyllä. Rahansa voi käyttää mihin haluaa ja aina markkinointi ei ole kohtuullista.

Meille on todella tärkeää antaa tuotelupauksillemme ulkopuolinen, tutkittu näyttö.


Perustajamme Jonna pohti kollageenin sisäisen käytön (kollageenivalmisteet) toimivuuden ja tutkimuksen problematiikka sisäisesti käytettynä IHON tarpeisiin hyödynnettynä:


⚫ suurin osa kollageenin tutkimuksesta liittyy muiden elinten kollageenin hyödyntämiseen


⚫ tutkimukset linkittyvät usein kaupallisiin toimijoihin, ei siis saada puolueetonta näyttöä


⚫kollageenivalmisteen vaikutus elimistössämme yksinkertaistetusti: kollageeni hajoaa peptideiksi, joiden sisältämät olennaiset aminohapot saa usein halvemmalla esim. lihasta, kalasta, soijasta, kikherneistä, kurpitsansiemenistä sekä joistain pähkinöistä.


⚫kalaperäisen kollageenin raskasmetallit aiheuttavat riskin saada vakavia terveyshaittoja?


⚫elimistömme nappaa tarvitsemansa aminohapot aina ensiksi kulloinkin eniten tarvitsevalle elimelle, se on välttämätöntä paitsi iholle, myös ihon, luiden, ikenien, ruston, hampaiden ja verisuonten normaalia toimintaa varten. Eli meneekö kollageenivalmisteesi nauttimat aminohapot ylipäänsä ihollesi? Onko juuri sinun elimistössäsi suurempi tarve tällä hetkellä muualla?


Miksi kummassa maksaisit hintavasta kollageenivalmisteesta, joilla ei ole toistaiseksi näitä ruokia kummempaa tutkittua ja riittävän puolueettoman näytön hyötyä? Laita sama raha vaikkapa cashew-pähkinöihin tai kikherneisiin - nauti hummusta? Kikherneet sisältävät kahta kollageenia tukevaa ainetta: proliinia sekä sinkkiä. Myös banaaneissa on kollageenia buustaavaa hivenainetta, manganeesia.


ONKO MITÄÄN RAVINTOLISIÄ, JOTKA BUUSTAAVAT KOLLAGEENIA PUOLUEETTOMASTI, RIITTÄVÄN LAAJALTI TODENNETUSTI?

Kyllä. On olemassa jo vitamiineja ja hiveinaineita, jotka toimivat jo aidosti - siis puolueettomasti, laajalti tutkitusti ja edistävät esim. EU.n virallisten terveysväittämien mukaisesti esim. kollageenin biosynteesiä, siis sen muodostumista ja siten buustaa ihomme ja elimistömme olennaisten elinten käyttämän kollageenin tuotantoa? 


AIVA The Skin Capsulen markkinoinnissa käytämme VAIN virallisia EU:n terveysväittämiä mm. kollageenin normaalin tuotannon edistämiseen, myös ihon tomintojen normalisoimiseen sekä vastustuskykyyn. Limakavloilile.


AIVA The Skin Capsule sisältää esim. kasviperäistä C-vitamiinia 600% päivän tarpeesta, jotta pyrimme antamaan sitä tarpeeksi jokaisen asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin kuin eri elinten tarpeisiin. Myös ihon. Vesiliukoisena ylimääräinen huuhtoutuu kyllä pois. 

AIVA The Skin Capsule 



🔴 100% vegaaninen, värejä ja kapselia myöten 

🔴 kasviperäinen, vegaaninen

🔴 ei täyttö- tai makeutusaineita 

🔴 ei keinotekoisia teho-tai väriaineita 


Kuukauden tarve eli 60 kapselia maksaa 119€. 


AIVA The Skin Capsulen tehoaineet vastaavilla annostuksilla, ei-vegaanisina maksavat erikseen ostettuina lähes 140€ (vertasimme samaa laatua, kasviperäiset vitamiinit ja antioksidantit).


Erinomainen myös esim. pre-menopaussiin ja menopaussiin, koska myös mm. edistää limakalvojen limakalvojen pysymistä normaalina. Raudan imeytymistä edistävänä AIVA The Skin Capsule myös auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä ja hiusten hyvää kuntoa.


Eipä ihme, että osaava Kauneus & Terveys -lehden ammattilaisraati valitsi AIVA The Skin Capsulen 2024 PAras Lisäravinne -tittelillä 10 parhaan luonnonkosmetiikkatuotteen joukkoon.


Koska tuotteemme on niin ylivertainen, se toimii aidosti ei vain meidän vaan lainsäädännön mukaisesti, haluamme antaa mahdollisuuden mahdoliisimman monen kokeilla ensimmäinen pakkaus normaalia edullisempana kertaostona.




Comentarios


bottom of page